Projects

The Doctors Huapai

The brief was to create a warm and friendly environment with a look and feel of Kiwi nostalgia and a sense of community for this 360m2 medical centre.

Different zones within the medical centre waiting room were created providing different preferences for seating.  High bar stools and a bar leaner with charging stations, enabling people to work while they wait.  Higher seating for people with mobility issues.  Bench seating for those that need extra room and dining table scenarios.  
 
Media screens in the waiting area promote health care information.  A local black and white image of the Huapai countryside divides the pharmacy from the medical centre. The waiting area also has an area for care and advice.
 
A palate of dark greys and natural timber were used throughout the medical centre.