Projects

The Doctors Greenlane

The Doctors Greenlane is a modern integrated health care centre to accommodate a multi-faceted medical practice and provide a welcoming experiencing for both patients and staff to enjoy. 

Bold, bright colourful signage adorns the exterior of the building.  Upon entry to the reception and waiting area you know this is not your average medical centre.  Rich use of colours, textures and materials, sets the stage for the unique experience patients are yet to have. 

The waiting room has various seating options; higher seating for people with mobility issues, bench seating for those that require more room, all offer a view in to the boutique pharmacy. Three-tone carpet tile, timber slats and weather board, wall claddings and a strong use of timber and warm greys are used throughout. 

Hallways adorned with art and imagery lead you to the seven consults rooms, including an isolation room.  Each repeating the warm colour palette of the reception.

The IV lounge is a feature for this practice with luxurious lazy boy recliners, white decorative panelling, timber look vinyl plank flooring laid in a large herringbone pattern and tall pot plants to create a relaxed and comfortable environment.